2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.02.23. vasárnap
 

Megnyílt az Utazás Kiállítás a Hírös Agórában

 
 
 

Idén a Balaton a díszvendége a 29. Tourex Idegenforgalmi Szakkiállítás és Vásárnak, mely február 21–22. között várja a látogatókat a Hírös Agórában. Az eseményt Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester nyitotta meg.

A Pirossapkások Zenekar alapozta meg péntek délelőtt a 29. Tourex Idegenforgalmi Szakkiállítás és Vásár hangulatát. A csapat utazós dalokból összeállított repertoárjával gyorsan elröppentünk egyik földrészről a másikra, hogy aztán, mialatt a hivatalos megnyitó zajlik, már felmérjük, merre induljunk el. Katalógust keresni. Legalábbis.

Ahogy az már lenni szokott, a kiállításon üdülési, turisztikai és idegenforgalmi látnivalókkal, szolgáltatásaikkal mutatkoznak be a kiállítók, akik közül idén a Balaton emelkedett ki, ugyanis ez a terület volt az esemény díszvendége.

Nem véletlen, hogy Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester megnyitójában pont a Balatont hozta fel pozitív példaként arra, hogy ma már nem elég a kirándulást, kikapcsolódást és a köré szerveződő dolgokat tipikus nyári műfajnak tekinteni, egész évben nyújtani kell valamit az utazni, pihenni vágyóknak. Hangsúlyozta, ez nemcsak a Balatonra vonatkozik, hanem minden településre, amelyik idegenforgalommal, turisztikával foglalkozik, vagy egyszerűen csak szeretné megmutatni értékeit.

– Egy ilyen kiállítás arra jó, hogy a települések meg tudják mutatni, milyen értékeik vannak a közelben és szerte az országban. Kecskemét is azért dolgozik, hogy ne csak a turisztikában tevékenykedő vállalkozások, vállalkozók találják meg a számításaikat, hanem a város lakosai is tudják élvezni a szolgáltatásaikat – mondta Szeberényi Gyula Tamás.

Köszöntötte a jelenlévőket Székely Zsolt is, aki 29 éve szervezi az Utazás Kiállítást. Hogy miért működik ez lassan három évtizede?

– Úgy gondolom, hogy ennek a városnak igénye, szüksége van arra, hogy megismerje Magyarország csodáit, az univerzumot, a világot. Nagyon sok szépség van, amit meg kell mutatni, arra kérek minden szervezőt, aki ennek a városnak jót akar, hogy Kecskemétben gondolkozzon, hiszen nekünk nincs szégyellni valónk – mondta Székely Zsolt.

 
 
 
PROGRAMOK