2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.02.27. csütörtök
 

Kecskeméten rendezték meg a Zsinórlabda Országos Diákolimpia Döntőjét

 
 
 

Hét iskola diákjai mérték össze erejüket szerdán a FODISZ Országos Diákolimpiai Döntőjén. A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége szervezte meg az eseményt, amelynek a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola adott otthont.

Kiskőrösi, komlói, nyírbátori, kömlődi, pécsi, gyulai és budapesti értelmileg akadályozott diákok mérték össze zsinórlabda tehetségüket a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. Az eseményt a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége szervezte. A megnyitón részt vett Lévai Jánosné tanácsnok és Zsámboki Anna, a Kecskeméti Tankerületi Központ igazgatója. Sok sikert kívántak a versenyzőknek, illetve örömüket fejezték ki, hogy városunkban tartják a zsinórlabda országos diákolimpiai döntőjét. Ma az értelmileg akadályozott diákok versenyeztek.

Toponári Gábor, a FODISZ ügyvezető elnöke elmondta, a szövetség célja, hogy a köznevelési és szakképző intézményekben tanuló, fogyatékkal élő diákok számára széleskörű lehetőséget biztosítsanak a tanórán kívüli sportolásra. A ma megrendezett versenyen az arany érmet Kömlőd szerezte meg, az ezüstöt Nyírbátor, a bronzérmet pedig Pécs csapata nyerte el. A díjakat Engert Jakabné alpolgármester adta át a délutáni eredményhirdetésen.

 
 
 
PROGRAMOK