2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.02.28. péntek
 

Asztalitenisz verseny a Mercedes-Benz Sport Akadémián

 
 
 

Mintegy 100 hátrányos helyzetű diák vett részt csütörtökön a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetség asztalitenisz versenyén. A megmérettetés meccseit a Mercedes-Benz Sport Akadémián tartották meg a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér segítségével.

Bemelegítéssel kezdődött csütörtök délelőtt az Asztalitenisz Országos Diákolimpia Döntő a Mercedes-Benz Sport Akadémián. A FODISZ, vagyis a Fogyatékosok Országos, Diák- és Szabadidősport Szövetsége versenyére 14 megyéből érkeztek fiatalok.

- Hátrányos helyzetű, sajátos nevelési igényű diákokról beszélünk, akik eltérő tantervű iskolákban vagy éppen integráltan tanulnak egy eltérő tanterv mentén, emellett pedig többségük szociális helyzete sem a legoptimálisabb, családi körülményeik miatt - mondta sajátos Toponári Gábor, ügyvezető igazgató, FODISZ

A csütörtöki asztalitenisz versenyen nemcsak a hátrányos helyzetű fiatalok mérték össze ügyességüket. A szervező szövetség megmérettetése egyúttal Magyar Utánpótlás Bajnokság is az U15 és U16 korosztály számára. A megnyitón a résztvevőket Engert Jakabné alpolgármester is köszöntötte, aki elmondta, az ilyen rendezvényeken a sport szeretete mellett fontosnak tartja a verseny összetartó, közösségépítő erejét is.

- Egy-egy ilyen esemény tovább lelkesíti azokat a fiatalokat, akik keresik a helyüket. Akik még nem kapcsolódtak be, azok számára biztosítjuk a teret, és szemléletüket formáljunk ebbe az irányba. Mert az egészséges életmód, a mozgás, az a sportszellem mellett egy nagyon fontos érték hangsúlyozta Engert Jakabné.

A bajnokság meccsei párhuzamosan több asztalon zajlottak. Az azonos megyéből érkező játékosokat pedig külön csoportokba osztották be. A verseny lebonyolításában a Kecskeméti Spartacus Sportkör és közösségi tér tagjai segítettek.

 
 
 
PROGRAMOK