2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.03.02. hétfő
 

Fantasztikus volt a hangulat az Ifjúsági Bálon

 
 
 

Ötödik alkalommal rendezték meg a Kecskeméti Ifjúsági Bálat, amelynek ezúttal is a Hotel Három Gúnár rendezvényháza adott otthont. Mintegy 170 vendég jött el a farsangi szezon utolsó báljára, amely idén is fantasztikusan sikerült.

Kecskeméti Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat alapötletét továbbgondolva a Főnix Dance Sport Gyermek és Ifjúsági Központ Egyesület, a Kecskemét Új

Nemzedék Központ közösségi tér és a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ közös munkájának gyümölcse az idei bál. A megnyitóbeszédek után, pár bálozó keringővel kápráztatta el a vendégeket.

Az est fővédnöke címet örömmel fogadta el Rácz Zsófia, a fiatalokért felelős helyettes államtitkár. A fiatal hölgy kiemelte, hogy minél több helyszínen, minél

több fiatallal találkozik, az a tapasztalata, hogy fontos számukra az összetartozás, és ehhez helyet és lehetőséget kell biztosítani számukra. Nem elhanyagolható tényként kiemelte azt is, hogy a helyi fiatalság más városok ifjúságával is találkozhat, ami még szorosabbá fűzheti a köztük lévő kapcsolatot.

Dr. Salacz László országgyűlési képviselő a legnívósabb kecskeméti bálnak nevezte az eseményt. Fontosnak tartja, hogy a fiatalok megtanulják a kulturált szórakozás formáit. Elmondása szerint központi helyszín lesz a fiatalok életében az egyetem környékén épülő szórakozó negyed. Ez az új helyszín lehetőséget nyújt, hogy a fiatalok Kecskeméten maradva tudjanak minőségi szinten szórakozni.

Nemcsik Mátyás, a Kecskeméti Ifjúsági Tanács alelnöke is kihangsúlyozta, hogy a fiataloknak is meg kell adni azt a lehetőséget, hogy kulturált körülmények között tudjanak szórakozni. Elmondta, hogy szerencsére minden évben, folyamatosan tudják növeli a bálozók számát.

Dóka Gábor, a Főnix Dance Sport Gyermek és Ifjúsági Központ Egyesület elnöke kiemelte: a kecskeméti Ifjúsági Bál országos szinten tud jó példával

szolgálni minden más városnak is. Idén vendégvárosként üdvözölhették Baját, Tatát, Győrt, Szolnokot és még több más települést is.

Simon Péter Dávid, a Hírös Fiatalok Egyesület elnöke elmondta, hogy a legtöbb fiatal nem csak bálozóként volt jelen. Az idei, 160 embert szórakoztató

rendezvényen ők is aktívan kivették részüket a szervezésben is, ami egy 3-4 hónapos kemény munkát jelentett.

Az est kiemelkedő eleme volt a mindenki által kedvelt fotófal. A bálon köszöntötték még Mohay Gergelyt, az Emberi Erőforrások Minisztériumának Ifjúságszakmai Főosztályvezetőjét és Hegedűs Zoltánt, a Nemzeti Ifjúsági Tanács elnökét.

A nagy sikerű bálon olyan fellépők sorakoztak fel, mint a Bitter Monday, az Audiogram és a Last Breath, a vacsora után pedig DJ Afus gondoskodott a jó hangulatról.

 
 
 
PROGRAMOK