2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.03.05. csütörtök
 

Idén is színes lesz a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál

 
 
 

22 nap alatt 13 helyszínen több mint 53 program várja a 35. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál látogatóit – hangzott el a Hírös Agórában kedden tartott sajtótájékoztatón, ahol az ország egyik legrégebbi összművészeti fesztiváljának szervezői mutatkoztak be, kiemelve az általuk képviselt intézmény programjainak legkülönlegesebb elemeit.

„A műveltség jó sorsban ékesség, balsorsban menedék” – idézte Arisztotelészt köszöntőjében Szeberényi Gyula Tamás. A kultúráért felelős alpolgármester hangsúlyozta, nem csak az egyén szempontjából lehet megközelíteni a kultúrát és a műveltséget, hanem a közösség szempontjából is. És nem csak arról az oldalról lehet megközelíteni, hogy mekkora tömegigény van rá, hanem arról is, hogy milyen hagyományokat őriz, és milyen értékeket hagyományoz tovább.

- Azt gondolom, hogy a kultúra szolgáltatóinak feladata, hogy egy-két lépéssel a tömegigény előtt járjanak, valamiféle irányt mutassanak. Nem azért, mert azt gondoljuk, hogy teljesen irányítható a kultúra, hiszen az egy szerves egység, ami állandóan változik, és állandóan reflektál a korunkra. De azt gondolom, hogy van egyfajta feladata a városvezetésnek is, és a kulturális területen dolgozóknak is, hogy valamiféle irányt mutassunk, kínálatot nyújtsunk az embereknek, hogy minél tájékozottabbak legyenek, és minél több értékes dologból tudjanak választani - hangsúlyozta Szeberényi Gyula Tamás.

Bak Lajos, a Hírös Agóra Nonprofit Kft. igazgatója elmondta, 22 nap alatt 13 helyszínen több mint 53 program várja a 35. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál látogatóit. Kiemelte, az ország egyik legrégebbi összművészeti fesztiváljának programját a város kulturális intézményei szerkesztik, egy megadott témakör köré építve. Az idei esemény szlogenje jól mutatja az idei tematikát:

"A hit kultúrája, a kultúra hite"

Ezt követően bemutatkoztak a szervező intézmények képviselői, kiemelve az általuk szervezett programok közül a legizgalmasabbakat. Fesztivál a fesztiválban lesz ez, csak nehogy valaki elvesszen a nagy programkavalkádban.

 
 
 
PROGRAMOK