2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.03.15. vasárnap
 

Állami kitüntetések - kecskeméti vonatkozással

 
 
 

Kecskemétiek is vannak a Magyarország köztársasági elnöke által a nemzeti ünnep, március 15. alkalmából kitüntetettek között. Az elismerésben részesülőket a Magyar Közlöny vasárnapi száma nevesíti.

Áder János köztársasági elnök

Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adományozta

Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat dél-alföldi regionális ügyvezetője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportjának alapítója és vezetője részére a dél-alföldi régióban élő szegény sorsú és hátrányos helyzetű emberek életkörülményeinek javítását szolgáló közel három évtizedes, példaértékű munkája elismeréseként, valamint

Gubicz László gépészmérnök, az egykori Szerszámgépipari Művek Kecskeméti Gyára Termelési Osztályának, valamint a Hűtőgépgyár Hűtő- és Klímatechnikai Gyáregységének nyugalmazott vezetője részére a közúti haszongépjármű-fékrendszerek KNORR licence alapján történő gyártásának bevezetése érdekében végzett munkája elismeréseként.

A Magyar Arany Érdemkereszt katonai tagozata kitüntetést adományozta

Csikós Zoltán Péter címzetes tűzoltó zászlós, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kecskeméti Hivatásos Tűzoltóparancsnokságának beosztott tűzoltója részére több mint három évtizedes, kimagasló szolgálatellátása elismeréseként.

Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adományozta

B. Tóth Ferenc László, a Prompt Kft. ügyvezetője, a kecskeméti Hírös Lovarda alapítója, az Építéstudományi Egyesület Pest megyei szervezetének volt titkára részére sikeres szakmai pályafutása, valamint társadalmi szerepvállalása elismeréseként.

Magyarország érdemes művésze díjban részesült

Cseke Péter Jászai Mari- és Nádasdy Kálmán-díjas színművész, rendező, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója.

 
 
 
PROGRAMOK