2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.03.15. vasárnap
 

Már két kecskeméti van hatósági karantén alatt

 
 
 

Vasárnap hatósági házi karanténba került a második kecskeméti polgártár, aki Olaszországban járt. A polgármester újabb közleményt küldött a koronavírus-helyzetről.

Egyre több olyan esetről hallok, hogy külföldről hazatért honfitársaink - bárhol is jártak - két hétre az önkéntes elzárkózás mellett döntenek. Aki teheti, az teljesen külön ingatlanban tartózkodik. Olyan család is van azonban, ahol az előbbi megoldásra nincs lehetőség. Mégis megfelelő felelősségérzetük van, így azok a családtagok is otthon maradnak, akik egyébként nem jártak külföldön, de egy háztartásban élnek a frissen hazaérkezett személlyel.

Nagyon köszönöm nekik azt, hogy önként, önmagukra és embertársaikra vigyázva ezt megteszik, mert ezzel minimalizálják a kockázatot.

Tájékoztatom Önöket, hogy a mai napon járványügyi megfigyelés alá, hatósági házi karanténba került a második kecskeméti polgártársunk, aki Olaszországban járt.

A Magyarországon jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében a hatósági házi karanténnal érintett személlyel közös háztartásban élőkre a karantén nem vonatkozik. Anyaként, idős rokonaim gyermeke és unokájaként, feleségként és gyakorló, tapasztalt háziasszonyként én ezt nem tartom biztonságos megoldásnak. Ezért tisztelettel szeretném azt kérni, hogy akár önkéntes, akár hatósági karanténban van valaki, annak családja járjon el a legnagyobb elővigyázatossággal.

Kérem, hogy ha egy mód van rá, akkor a családtagoktól teljesen elkülönülten, külön ingatlanban töltsék a két hetet. Amennyiben erre nincs lehetőség, akkor a karanténban lévő személlyel egy háztartásban élő családtagok se mozduljanak ki.

Külföldön olyan területeken van a legnagyobb baj, ahol sokáig nem vették komolyan az új koronavírust. Csak akkor kaptak észbe, amikor már ezrek betegedtek meg.

Tanuljunk mások hibájából!

Vigyázzanak magukra és egymásra!

Köszönettel:

Szemereyné Pataki Klaudia

Kecskemét MJV polgármestere

 
 
 
PROGRAMOK