2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.03.16. hétfő
 

A Városi Operatív Törzs legfrissebb döntései

 
 
 

Ma délelőtt újra összeült a Városi Operatív Törzs. A meghozott intézkedéseket az alábbiakban közöljük.

Tisztelt Kecskemétiek!

Ma (2020. március 16-án) délelőtt azonnali kezdéssel összehívtam a Városi Operatív Törzs szűkített ülését. A meghozott intézkedések:

-A kecskeméti önkormányzati kulturális intézmények – múzeumok, kiállítóhelyek, könyvtárak, Hírös Agóra és intézményei – 2020. március 17. (keddtől) zárva tartanak. Javasoljuk a nem önkormányzati fenntartású kulturális intézmények bezárását is.

-2020. március 19-én (csütörtökön) az önkormányzat délelőtt rendkívüli bizottsági üléseket, délután rendkívüli közgyűlést tart.

-2020. március 20-tól (péntektől) a polgármesteri hivatal elsősorban home office-ban (otthoni munkavégzés) működik. Az esetlegesen hiányzó technikai feltételeket addig ki kell alakítani.

-A házasságkötési szertartások létszámát 15 főben korlátozzuk.

-Az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságoknál vizsgálják meg a home office lehetőségét. Készüljön jogi segédanyag az intézményvezetők és cégvezetők részére az állásidőre, munkaidő keretre, stb. vonatkozóan, a home office munkavégzés által nem megoldható feladatot végző munkavállalók tekintetében.

-Az összes fesztivált, kulturális rendezvényt lemondjuk, az előkészületeket abbahagyjuk. Ez vonatkozik a júliusra tervezett Csiperó fesztiválra és a Nemzetközi Gyermek Játékokra (ICG) is.

-2020. március 18-tól (szerdától) a bölcsődékben és az óvodákban rendkívüli szünet lesz. Ez vonatkozik a nem önkormányzati fenntartású intézményekre is. A nem önkormányzati fenntartású bölcsődék, óvodák jelezzék az önkormányzat számára, hogy a feltétlenül szükséges intézményi felügyelet hány gyereket érint, és ezt hogyan tudják megoldani.

-Az óvodások és bölcsődések számára a közétkeztetést elvihető ebéd formájában biztosítjuk – a népegészségügy szakmai véleményének függvényében.

-2020. március 17-től (keddtől) a közösségi közlekedés tanszüneti menetrend szerint zajlik majd. Az első ajtókon fel- és leszállni nem lehet. A fedélzeti jegyértékesítés megszűnik. Az autóbuszokon fokozott jegyellenőrzés lesz. A tanszüneti menetrend arra a rövid időszakra marad érvényben, amíg a Kecskeméti Közlekedési Központ kidolgozza a minimum szintre csökkentett szolgáltatás kereteit.

-A Margaréta Idősotthonban zajló építési munkálatok kapcsán a kivitelezőtől kérjük a belső munkavégzés szüneteltetését, átmeneti időre.

-A körbekerített játszótereket lezárjuk. A kerítéssel nem rendelkező játszótereket körbe szalagozzuk, és figyelmeztető táblával látjuk el. A Benkó Zoltán Szabadidőközpont játszótere és egyéb sporteszközei nem használhatók.

-A piaci árusok csak gumikesztyűben nyúljanak az áruhoz! A vevőket pedig határozottan kérjék arra, hogy az áruhoz ne nyúljanak.

-A nyugdíjas házak lakóinak és minden idősnek javasoljuk, hogy maradjanak otthon, bevásárolni se járjanak ki.

-2020. március 18-tól (szerdától) kezdődjön el azon kecskeméti diszpécserszolgálat működése, amely az idős embereket élelmiszer, gyógyszer és tisztálkodószerek beszerzésével segíti. A diszpécserszolgálat részére biztosítani kell a szükséges eszközöket (laptop, telefon, kesztyű, fertőtlenítőszer).

Vigyázzanak magukra, egymásra! Csak akkor mozduljanak ki otthonaikból, amikor feltétlenül szükséges!

Üdvözlettel:

Szemereyné Pataki Klaudia

Kecskemét MJV polgármestere

 
 
 
PROGRAMOK