2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.03.23. hétfő
 

A vírus itt van, közöttünk - figyelmeztet a polgármester

 
 
 

Kecskeméten 33 ember van hatósági házi karanténban - adott ki közleményt Szemereyné Pataki Klaudia polgármester hétfő délután. Egyúttal az országos tisztiorvos nyomán azt is közölte, a vírus jelen van minden megyében, így Bács-Kiskunban is. Ezenkívül a hazaérkezés során követni érdemes szabályokról is mellékelt egy tájékoztatót.

Ismételten nagyon köszönöm a kecskemétieknek azt a fegyelmezett, óvatos, higgadt magatartást, amelyet ebben az embert próbáló időszakban tanúsítanak. Ezzel tudjuk lassítani a járványt. A városban 33 fő van hatósági házi karanténban, tehát ők azok, akik fertőzött területről érkeztek haza és elővigyázatosságból vannak kötelező karanténban.

A járványt azonban nem tudjuk teljes mértékben elkerülni, de lassítani igen. A népegészségügytől kértem adatot arra vonatkozóan, hogy van-e a városban igazolt fertőzött beteg. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy területi adatok nem állnak rendelkezésre.

Az országos tisztifőorvos ma arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a vírus jelen van minden megyében. Éppen ezért nekünk, kecskemétieknek is tényként kell kezelnünk: a vírus itt van, közöttünk van, most még jobban kell vigyáznunk magunkra és egymásra.

Köszönöm a munkáltatóknak, hogy minden létező óvintézkedést megtesznek azokban a szektorokban, ahol az otthoni munkavégzés nem lehetséges.

Csatoltan küldök egy olyan tájékoztatót, amit hazaérkezésünk után célszerű pontonként betartani annak érdekében, hogy minél hatékonyabban meg tudjuk védeni családjainkat.

Kérem, hogy népszerűsítsék ezt a tájékoztatót, a vírusnak esélye se legyen beköltözni az otthonunkba!

Köszönettel:

Szemereyné Pataki Klaudia

Kecskemét MJV polgármestere

 
 
 
PROGRAMOK