2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.04.03. péntek
 

Áramszünetek: folyamatosan egyeztet az önkormányzat az áramszolgáltatóval

 
 
 

Több áramszünetre is lehet számítani áprilisban Kecskemét területén, ám ezek hossza rövid lesz. Közel két hete zajlik egyeztetés az önkormányzat és az NKM Nemzeti Közművek Zrt. között, ennek érdekében, hogy csak a valóban szükséges munkálatokat végezze el a szolgáltató.

Az NKM Nemzeti Közművek Zrt. ezekben a hetekben igyekszik felkészíteni az elektromos hálózatot a tavaszi és nyári viharokra. A Kecskeméten is zajló felújítási munkák céljáról a szolgáltató már múlt héten értesítette az önkormányzatot a cég.

A járványügyi vészhelyzet miatt azonban ismét érzékennyé vált az akár rövid áramkimaradások témája is. Az oktatás és az otthoni munkavégzés egyik alapfeltétele ugyanis is az áram, ami nélkül egyik sem lehetséges. Amint az önkormányzat megkapta a várható áramszünetek helyszíneinek listáját, egyből cselekedtek.

- Mi azt kértük, az NKM-től, hogy az egyeztetés működjön. Folyamatosan adatszolgáltatást kérünk, hogy pontosan nevezzék meg, hogy hol és milyen beavatkozás miatt szeretnének feszültségmentesítést, majd egy egyeztetés során véglegesítjük azt - nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Falu György,alpolgármester.

Az áramszolgáltató bár nem köteles engedelmeskedni az önkormányzatnak, az elmúlt időszakban kialakított jó viszonynak köszönhetően jelenleg maximálisan igyekszik együttműködni.

 
 
 
PROGRAMOK