2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.04.04. szombat
 

Bőkezű adományok: innovatív levegőfertőtlenítés a Margaréta Otthonban

 
 
 

Levegőfertőtlenítő berendezéseket kapott adományként a Margaréta Idősek Otthon. A készülékeket péntek kora délután adták át a felajánló szervezetek és cégek az intézmény képviselőnek.

Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága az országban az elsők között dolgozta ki a járványügyi intézkedési tervet. A Margaréta Idősek Otthonára különös figyelmet szenteltek, hiszen az ott lakók fokozottan veszélyeztetettek. Az idősotthon védelmébe mostantól a független laboratóriumok által tesztelt NOVAERUS plazmatechnológiás levegőfertőtlenítő berendezéseket vetik be.

A kialakult veszélyhelyzetben egyre több adomány érkezik, az új berendezéseket is támogatásként kapta az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága.

Az Akker-Plus Kft. 1 db Protect 800 és 2 db Protect 200 készüléket, a BS Plastic Trade Kft., a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Mester-Bau Kft. 1-1 db Protect 200 készüléket vásárolt.

Ezek jelenleg az egyik legmodernebb folyamatos levegőfertőtlenítési technológiát képviselik, és egyben a leghatásosabb antimikrobiális védelmet képesek nyújtani a levegőben terjedő kórokozókkal szemben.

A készülékeket ma szállították el az idősotthonhoz. Az átadáson személyesen is megjelent Endrődi Ferenc, az Akker-Plus Kft. ügyvezetője, Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Pintye László alelnök, valamint ifj. Sipos László, a Mester-Bau Kft. képviselője. A város nevében Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, az ESZII nevében pedig dr. Pataki Mariann intézményvezető mondott köszönetet.

 
 
 
PROGRAMOK