2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.04.12. vasárnap
 

Kecskemét polgármesterének húsvéti köszöntője

 
 
 

Más ez az ünnep, mint ahogy eddig megszoktuk. Csendesebb, visszafogottabb, félelmekkel, aggodalmakkal telibb. De mindezek mellett felemelőbb is. Most jobban elgondolkodunk eddig életünkön, embertársainkhoz fűződő viszonyainkon. Erősödik bennünk a tenni akarás, a segítők iránt érzett megbecsülésünk - írja húsvéti köszöntőjében Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, Facebook oldalán.

"Tisztelt Húsvétot Ünneplők!

Más ez az ünnep, mint ahogy eddig megszoktuk. Csendesebb, visszafogottabb, félelmekkel, aggodalmakkal telibb. De mindezek mellett felemelőbb is. Most jobban elgondolkodunk eddig életünkön, embertársainkhoz fűződő viszonyainkon. Erősödik bennünk a tenni akarás, a segítők iránt érzett megbecsülésünk.

Kézzelfoghatóvá és mindennapossá vált az élet megóvásának kiemelkedő fontossága. Erősödik bennünk elért értékeink megbecsülése, megóvása. Ebben a jelenlegi nehéz helyzetben igazán megértettük mit is jelent a remény, a jövőbe vetett hit. Az embert próbáló napok közepette is a Húsvét győzelméből merítsünk bátorságot, reményt.

A feltámadás ünnepe bátorítást, gyógyulást, Isten és embertársaink iránt érzett szeretetet tud adni nekünk. Amellett, hogy tisztában vagyunk és látjuk életünk veszélyeit, nehézségeit, mégis bizakodva és optimistán tekintsünk a jövőbe! A húsvéti öröm, ez az ünnep: A halál fölött Jézus Krisztus által aratott győzelem, az élet újjászületése, a megújulás. A feltámadás nekünk is életet ajándékoz. Bízzunk magunkban, a bennünk lévő teremtő Istenben. Ezekkel a gondolatokkal kívánok mindenkinek áldott-békés húsvéti ünnepeket, valamint Reviczky Gyula - Húsvét című versével:

Fakadnak már a virágok,

Kiderül az ég,

És a föld most készül ülni

Drága ünnepét.

Szíveinkben, mint a földön,

Ma öröm legyen,

Feltámadt az isten-ember

Győzedelmesen!

Aki tudja, mint töré fel

Sírját a dicső:

Aki látja, hogy a földön

Minden újra nő:

Gondoljon feltámadásra,

Mely örök leszen…

Feltámadt az isten-ember

Győzedelmesen

Alleluja."

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere

 
 
 
PROGRAMOK