2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.04.16. csütörtök
 

Példás összefogás: ingyenesen szállítják ki az időseknek a piacról rendelt élelmiszereket

 
 
 

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester kérésének megfelelően a Kecskeméti Piac és számos önkormányzati intézmény összefogásával hamarosan kezdetét veszi a piactól telefonon megrendelt friss élelmiszer ingyenes kiszállítása Kecskemét belterületén belül - kaptuk a hírt az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezettől.

A koronavírus-járvány terjedése, valamint a kihirdetett veszélyhelyzet és az azóta bevezetett korlátozások következtében főként az idősebb, a vírussal leginkább veszélyeztetett korosztály számára igen nagy problémát és komoly egészségügyi kockázatot jelent a napi élelmiszer bevásárlás. Annak érdekében, hogy az idős embereknek ne kelljen kimozdulniuk otthonról, számukra az élelmiszereket ingyenesen szállítják ki.

A piacnál egy erre rendszeresített telefonszámon keresztül lehet majd a megrendeléseket leadni, ezeket az önkormányzati kiszállítók a programban résztvevő árusoknál összekészítik és még aznap házhoz is szállítják.

Nagyon sokan szeretnek a piacon vásárolni, szinte minden vásárlónak megvannak a kedvenc árusai, így a piac azt is igyekszik lehetővé tenni, hogy az erre vonatkozó igény esetén a rendelés lehetőleg a vásárló kedvenc árusainál történjen összeállításra. A rendelhető termékek és aktuális áraik a piac honlapján és közösségi oldalán is feltüntetésre kerülnek.

A rendszer indulásakor egyelőre csak a leginkább veszélyeztetett, idős korosztály számára lesz elérhető a szolgáltatás, későbbiekben azonban - a szállítási kapacitások függvényében - ki is bővíthetik ezt a lehetőséget. A rendelhető élelmiszerek közé fognak tartozni a zöldségek, gyümölcsök, friss és füstölt húsok, tejtermékek és a piacon árusított termelői virágok is - áll az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet közleményében.

 
 
 
PROGRAMOK