2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.06.24. szerda
 

Szemereyné Pataki Klaudia: Stabil és erős vára az országnak Kecskemét

 
 
 

Országos operatív törzs alakul a gazdaság védelméért – jelentette be szombaton Varga Mihály, pénzügyminiszter. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester ma (hétfőn) délután a Kecskeméti Televízió stúdiójában beszélt arról, hogy városunk hogyan vesz részt a gazdaság újraindításában, és hogyan érinti Kecskemétet a 2021-es költségvetési törvényjavaslat.

Gazdaságvédelmi operatív törzset hoz létre a kormány – jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter egy hétvégén megjelent interjúban. Hogy Kecskemét miként vesz részt a gazdaság újraindításában, arról Szemereyné Pataki Klaudia polgármester beszélt a KTV stúdiójában. A városvezető elmondta, hogy egyeztetett azokkal a vállalkozásokkal, amelyek meghatározó adóbefizetői és munkáltatói a városnak. A polgármester azt mondta, hogy a kecskeméti vállalatok nagyban kiveszik a részüket a gazdaság fellendítéséből, mert válságálló stratégiájuk van, gyorsan és ügyesen reagáltak a kialakult helyzetre, és képesek megújulni.

- Bizonyos területek ugyan negatív irányba fordulnak, de vannak olyan területek, amelyek erőre tudnak kapni a krízis, a válság után, de összességében azt látom, még egy stabil és erős vára maradt az országunknak ez a régió, ez a város és ez a megye - mondta a polgármester.

Szemereyné Pataki Klaudia hozzátette, az elmúlt évek gazdaságpolitikájának köszönhető az, hogy a járványügyi veszélyhelyzet okozta bevételkiesés ellenére is stabil Kecskemét költségvetése.

- Én alapvetően egy óvatos költségvetési politikát végzek évek óta a városban, és ennek köszönhetően olyan év végi maradványai voltak a városnak, amelyek lehetőséget biztosítottak arra, hogy akár fejlesztésre, vagy akár egy kialakult krízishelyzet kezelésére, - mint ahogy most ez a covid vírus-járvány is felütötte a fejét a városban -, kellő alapot tudjon biztosítani, hogy átvészeljük nagyobb problémák nélkül.

Bár a kieső adóbevételek megterhelik a költségvetést, és a számokat újra kell gondolni, a kötelező feladatokat azonban el tudja látni az önkormányzat. Ezen kívül a folyamatban lévő fejlesztések sem állnak le.

 
 
 
PROGRAMOK