2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.06.27. szombat
 

Megszépül a katonatelepi sporttelep

 
 
 

Hasznosan telik a szombati nap Katonatelepen. Ásót, kapát és gereblyét ragadtak katonatelep lakosai szombat reggel, hogy megszépítsék a városrész sportpályáját.

A Katonatelepi Sportegyesület közös munkára invitálta lakóit szombaton reggelre a helyi sportpályára, hogy befejezzék az egy hónapja megkezdett projektet, az öntözőrendszer telepítését illetve egyéb, az egyesület vezetője által meghatározott munkát végezzenek, szépítgessék a területet.

„Itt Katonatelepen a Sportegyesület egy nagyon jó kis csapat. Ez a szép környezet, amit itt látunk az főleg nekik köszönhető. Nekem mindig az volt a hozzáállásom ebben a körzetben, hogy az egyesület mellé odaállok és segítem őket. Ugye itt a koronavírus alatt kicsit nehézkes volt az egyesületnek a fejlődése. Ahogyan a vírus lecsenget, újult erővel kezdjük a munkálatokat.” – mesélte Dr. Fekete Gábor.

„Fűnyírás, fűkaszálás, esetleg szemét összeszedése, ami a pálya szélén van. Illetve, hogyha valami egyéb kerti munka van, akkor azt megcsináljuk.”

– ecsetelte a rájuk váró munkákat Dr. Fekete Gábor, a 14-es választókerület önkormányzati képviselője.

Becsléseik szerint a mai eseményre 15-20 segítőre számítanak.

A felhívásban a képviselő arra is kitért, hogy a legutóbbi közös munkavégzés során csak maroknyi csapat tartotta fontosnak a sportpálya gondozását.

„Igazi cél, hogy Katonatelep közössége megmozduljon. Van egy kis csapat, aki mindig dolgozik, de szeretném, hogy mások is, akik élvezik ennek a szép helynek a gyümölcsét ők is kijöjjenek segíteni és támogassák az egyesületet.”

– mondta Dr. Fekete Gábor önkormányzati képviselő.

Balla Krisztián a Katonatelepi Sportegyesület elnöke elmondása szerint a sportolók és a pályahasználók sok szemetet hagynak maguk után. A mai napnak a pálya megtisztítása is a célja.

Az önkormányzati képviselő tevőlegesen is segíti az egyesület munkáját, jó példát mutatva ezzel másoknak. Dr. Fekete Gábor 50.000 forinttal támogatta az egyesületet. „Ezt egy ilyen indítópénznek szántam. Úgy gondolom, hogy a társadalmi munkán túl az anyagiakban is lehet támogatni az egyesületet. És azzal a céllal, hogyha ezt a támogatást megadom talán a helyi vállalkozók összefognak és ők is anyagiakban is támogatják az egyesületet.”

A szorgos önkénteseket bográcsban főtt pörkölt várta a nagy munka után.

A támogatások csökkenése és a vírushelyzet miatt önerőből és társadalmi munkával próbálják ezt a területet rendezgetni.

Az önkormányzati képviselő és a sportegyesület elnöke próbálják motiválni a lakókat, hogy menjenek ki az ilyen fajta rendezvényekre. Szeretnének Katonatelep lakóival egy családias napot eltölteni, miközben szépítik környezetüket.

A képviselő elmondása szerint rendszeresen fognak környezetszépítő akciókat szervezni a közeljövőben, ahová minél több résztvevőt várnak.

 
 
 
PROGRAMOK