2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.07.04. szombat
 

Köszöntésekkel indult a közgyűlés

 
 
 

Köszöntésekkel vette kezdetét a csütörtöki közgyűlés. Fekete Istvánné a Ferenczy Ida Óvoda vezetőjét nyugállományba vonulása alkalmából köszöntötték, de köszönetet mondott a polgármester a köztisztviselőknek és az egészségügyben dolgozóknak is. A polgármester a köszöntők végén arra kérte a kecskemétieket, a külföldi nyaralások helyett inkább itthon töltődjenek fel.

Fekete Istvánné Szlanka Mária pedagógus pályáját a Mátis Kálmán Utcai Óvodában kezdte, 1999-ben lett az óvoda vezetője, 2015 óta a kilenc óvodából álló Ferenczy Ida Óvoda intézményvezetője. Munkáját gyermekek szeretete, mély empátia vezényelte. Mindig készen állt a szakmai megújulásra. Egész pályafutása alatt fontos volt számára, hogy elnyerje a gyerekek, szülők, munkatársak szeretetét, megbecsülését. Pályafutását pozitív vezetői attitűd és innovatív beállítottság jellemezte. Idén két miniszteri elismerésben is részesült, amelyeket most Szemereyné Pataki Klaudia polgármester adott át számára. Az Emberi Erőforrások Minisztere nyugállományba vonulása alkalmából a Pedagógusszolgálati Emlékérmet, több évtizedes kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként pedig a miniszter elismerő oklevelét adományozta Fekete Istvánné részére.

A polgármester folytatta a köszöntések sorát. Július 1-je a közszolgálati jogviszonyban dolgozók napja, a képviselőtestület nevében köszönte meg a köztisztviselők a köz, a lakosság érdekében folytatott fáradságos munkáját.

– Kisebb nagyobb fennakadásokkal, ütközésekkel nap mint nap újult erővel szolgálják a város és a nemzet érdekeit, helyt álltak a járványhelyzetben is, amiért most köszönetünket tolmácsolom. Kérem, hogy a jövőben is ugyanezzel a lelkesedéssel, kitartással, elkötelezettséggel munkálkodjanak városunkért – fogalmazott a polgármester, aki Semmelweis-nap alkalmából az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájáért is köszönetet mondott a testületi ülés előtt.

– Rájuk az elmúlt időszakban kifejezetten nagy figyelem irányult, fel kellett venniük a harcot az ismeretlen kórral. Ez óriási felelősséggel járt mind emberileg, mind szakmailag – emelte ki Szemereyné Pataki Klaudia.

– Sajnos a vész – ahogy látjuk az amerikai és az európai színtéren is – egyre hatalmasodik. Ezért mindenkinek megfontolásra javaslom, hogy külföldre menjen nyaralni. Üzenem a kecskemétieknek, hogy a külföldi utazásokat, a nemzetközi repülőutakat kellő alapossággal fontolják meg. Gondolják meg, érdemes-e kockáztatni a jelenleg kialakult egészségügyi légkört apró örömökért. Arra buzdítok mindenkit, maradjon itthon, és hazánkban kapcsolódjon ki a következő hónapokban! – kérte a polgármester.

 
 
 
PROGRAMOK