2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.07.04. szombat
 

Elfogadták a polgármester veszélyhelyzetben meghozott döntéseit

 
 
 

Egyhangúlag fogadták el a veszélyhelyzetben meghozott polgármesteri döntéseket a csütörtöki közgyűlésen. Szemereyné Pataki Klaudia, polgármester az ülésen köszönetét fejezte ki, hiszen a város szinte minden tisztségviselője, közalkalmazottja, lakosa, úgy gondolta, hogy a koronavírus-járvány egy olyan komoly helyzet, melyen csak egy közös összefogással lehet túljutni.

Csütörtöki ülésén tárgyalta Kecskemét Önkormányzata a polgármester veszélyhelyzetben meghozott döntéseit. Szemereyné Pataki Klaudia mindenekelőtt köszönetét nyilvánította ki mindenkinek, hiszen mint mondta, a város szinte minden tisztségviselője, közalkalmazottja, lakosa, alkalmazottja úgy gondolta, hogy a Covid 19 okozta helyzeten csak egy komoly összefogással lehet túljutni, ez meg is valósult. Külön kiemelte Engert Jakabné alpolgármestert, aki folyamatosan, naprakész információkkal segítette a munkálatokat. A vírus azonban még nem vonult el, nincs rá ellenszer, így még mindig komolyan kell venni a helyzetet - emelte ki a polgármester.

Engert Jakabné, alpolgármester felhívta a figyelmet arra, hogy a veszélyhelyzet alatt megalakult Gondoskodó Szolgálat nem szűnt meg, csak egy időre felfüggesztették munkáját. Úgy gondolja, hogy egy olyan összefogott szervezeti formát alakítottak ki, amit nem szabad elengedni. A jövőben is reggel 8 órától 12-ig munkanapokon hívható lesz a diszpécser szolgálat. Az önkéntesek indokolt esetekben tudnak majd segíteni.

Király József, önkormányzati képviselő szerint a Gondoskodó Szolgálat a vírus helyzet alatt kialakított jó gyakorlatok közé tartozik. A döntések közül csak a piac működését kifogásolta.

Az ülésen Lévai Jánosné, a Városi Szociális Közalapítvány kuratóriumi tagjaként felhívta a figyelmet arra, hogy a pandémiás helyzet alatt létrehozott veszélylapot még minidig segítségül vehetik azok, akik március 11-e után veszítették el állásukat, és segítségre van szükségük.

A közgyűlésen 18 igennel, tartózkodás nélkül fogadták el a veszélyhelyzetben meghozott polgármesteri döntéseket.

 
 
 
PROGRAMOK