2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.07.04. szombat
 

Polgármesteri közlemény: köszönet a kecskemétiek együttműködéséért

 
 
 

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester közleményt küldött szerkesztőségünknek, amelyben megköszöni a kecskemétiek a járványhelyzetben való összefogását.

A veszélyhelyzet hónapjaiban rendkívül nagy nyomás, felelősség hárult a város vezetésére. A járvány időszaka azonban tovább erősítette azt az érzést, hogy mi, kecskemétiek képesek vagyunk összefogni, határozottak, fegyelmezettek gyorsak és hatékonyak lenni.

Ezúton szeretném megköszönni a kecskemétiek együttműködését, amely nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a vírus Kecskeméten nem tudott terjedni.

Szeretném szintén megköszönni a helyi operatív törzs tagjainak (közvetlen munkatársaimnak és a külső tagoknak egyaránt) azt az áldozatos munkát, amely során a hét minden napján, a nap 24 órájában készenlétben álltak, és az összes problémát a lehető leghamarabb megoldották.

Végezetül, de nem utolsó sorban rendkívül hálás vagyok azoknak a gazdasági és társadalmi szereplőknek, akik a gondoskodó szolgálatot, illetve az önkormányzatot és intézményeinket önzetlenül támogatták, segítették.

Külön köszönet nekik:

BÁCSVÍZ Zrt., Bakos és Társai Bt., Blue Betyars Magyarország, Central Papírbolt, Civilek Kadafalváért Egyesület, Comnica Kft., Csikós Zoltánné őstermelő, Egészségügyi és Szociáls Intézmények Igazgatósága, Ezüstgyűszű Varróműhely, Fornetti Kft., Greenline Clean Kft.,Háry Gyógyszertár, HISZ (Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata Kecskemét),

Kecskeméti Csárda és Borház, Kik-For Kft., Kodály Gyógyszertár,

KTE Labdarúgó Akadémia, Lebisa Fashion Kft., Malom Gyógyszertár,

Tormási Kft., Szentkirályi Magyarország Kft., Univer – Coop Zrt., Városi Szociális Közalapítvány, Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft.,

Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft., Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, Filantrop Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit Kft., BMT Truck Kft., ITK Holding Zrt., Mercedes - Benz Manufacturing Hungary Kft.,

Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft., Kecskeméti Városüzemeltetési Kft.,

Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány, Kecskeméti Közlekedési Központ Kft., Kecskeméti Városfejlesztő Kft., Bács-Zöldért Zrt., Kovács István gazdálkodó

 
 
 
PROGRAMOK