2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.07.08. szerda
 

Nem múlt el a veszély!

 
 
 

A veszély még nem múlt el, és nem lehetünk elég óvatosak hangsúlyozta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a Kecskeméti Televízió Közélet című magazin műsorában. Kecskemét első embere hozzátette, ugyanúgy fontos a köszönetnyilvánítás azoknak, akik a védekezésben részt vettek, mint ahogy az is, hogy éberek legyünk és ne feledjük el, hogyan védekeztünk sikeresen eddig is.

Több környező országban ismét növekszik a koronavírussal fertőzöttek száma. Bár hazánkban úgy tűnik jelenleg alig fertőződik meg valaki, a koronavírus jelen van az országban. Sokan válnak egyre óvatlanabbá, a vírusellenes szabályok betartása szempontjából.

Én azért egy kicsit óvatosan tekintek a következő pár hónapra is. Sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk ezekre a nemzetközi hírekre. Hogy a vírus hol terjed, hogyan közeledik megint a városunk, illetve az országunk irányába. És nagyon elővigyázatosnak kell lennünk - mondta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

A polgármester hozzátette, el voltunk zárva több hónapon keresztül, és mindenki vágyakozik arra, hogy kiszabaduljon, utazzon, de maximálisan körültekintőnek kell lennünk. Kecskemét sikeresen védekezett. A hírös városban és Bács-Kiskun Megyében is kevés megbetegedésről érkezett hír. De mindannyiunk felelőssége, hogy ez így maradjon. Fontos hozadéka a járványnak, hogy létrejöttek olyan szervezetek is, amelyek az átlagos hétköznapokat is könnyebbé tehetik.

A gondoskodó szolgálatot mai napig keresik, és a polgármester elmondta, fenntartja a város a szolgálatot. Még az is elképzelhető, hogy bővülni fog a készenléti ideje a szervezetnek. A szociális lépések mellett a gazdaságélénkítésre és a stabilitás megteremtésére is gondolni kell minden ágazatban.

 
 
 
PROGRAMOK