2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2008.12.04. csütörtök
 

Kecskemét honlapja duplázott

 

Kecskemét Megyei Jogú Város honlapja két éven belül már másodszor nyerte el azt a rangos szakmai címet, amelyről más hírportálok csak irigykedve álmodoznak. Szerdán este, a budai Hotel Flamenco Konferenciaszállodában tartott elegáns estélyen hozták nyilvánosságra, hogy 2008-ban a „Kormányzat és települések” kategóriában a kecskemet.hu lett Az Év Honlapja, s adták át az ezért járó díjat Sipos László alpolgármesternek és Komlós József JR sajtófőnöknek.

 
 
 

A dr. Csabai Lili, ifj. Alter Róbert és Komlós József JR szerkesztők és dr. Metzinger Éva felelős kiadó által gondozott, folyamatos fejlesztések által megújuló, látogatóinak és hírlevél-megrendelőinek számát rohamosan növelő városi honlap idén már több kitüntető elismerést a magáénak tudhat, és az év végére, mintegy plusz poénként 2006 után 2008-ban is a legjobbnak bizonyult kategóriájában Az Év Honlapja szavazásán. Ez két okból is különösen nagy megtiszteltetés és elismerés a kecskemet.hu számára. Igen népes kategóriában kellett helyt állnia, más részint pedig, ez egy abszolút szakmai díj: a Magyar Marketing Szövetség keretein belül működő Internet Marketing Klub által kiírt, évről-évre egyre nagyobb mezőnyt felvonultató Az Év Honlapja díj esélyeseit minden évben elfogulatlan, komoly szaktekintélyeket felvonultató szakmai grémium elemzi, és hozza meg aztán titkos szavazással döntését.

 
 
 
 

Amint azt dr. Eszes István, a zsűri elnöke, és Varga István, az Internet Marketing Klub elnöke a nagy érdeklődéssel, és ha lehet – még nagyobb izgalommal kísért díjkiosztón elmondták, különösen kiélezett vetélkedés volt a „Kormányzat és települések” kategóriájában, és a zsűrin belül is csak komoly viták után sikerült kialakítani azt a döntést, amellyel Kecskemét Megyei Jogú Város honlapját 2006 után 2008-ban is a legjobb pályázónak nyilvánították. A honlapokat alapos elemzésnek vetették alá, melynek során az arculat és a grafikai megjelenítés, a hírek minősége és az információk frissessége, a képanyag és a felhasználókkal való együttműködés egyaránt latba esett.

 
 
 
 

.

 
 
 
 
PROGRAMOK