2017-10-03 07:29:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
December
 
 
 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
Boszorkányok lepték el a hírös várost szombaton este. Tűzzsonglőrök és dobosok vezették fel a banyák felvonulását, ami a Híres Város Turisztikai Központ elől indult, majd a főtéri nagyszínpadnál ért véget. Itt aztán a szemerkélő hóesés ellenére felforrósodott a hangulat, megválasztották a legügyesebb boszit is, a Boszorkány Szombat Lucáját.
 
Bővebben »
2017.12.10.
 
Tizenöt éves jubileumát ünnepelte Petőfiváros-Felsőszéktó Tanácsadó Testülete szombaton este a Vásárhelyi Pál Általános Iskolában.
Bővebben »
2017.12.10.
December 9-én, szombaton a főtéri hatalmas adventi koszorú második gyertyájának fénye is felgyúlt. Ez azt jelenti, hogy már csak két hét van hátra karácsonyig.
 
Bővebben »
2017.12.10.
 
A kecskeméti óvodák és bölcsődék mesecímeres felújítását tervezi a városvezetés. A korszerűsítésekkor nemcsak az infrastruktúra fejlesztése és a szigetelések lennének fontosak, hanem nagy hangsúlyt kapna a belső terek családias kialakítása. Az óvodákat pedig a Kecskeméti Rajzfilmstúdió kedves mesefiguráiról neveznék el. Az első ilyen már el is készült. Az Árpádvárosi óvoda megújulása után már a Csigabiga Óvoda nevet viseli.
 
Bővebben »
2017.12.07.
 
Ezzel a címmel rendeztek kedden szakmai workshopot a Városházán. A rendezvény célja az volt, hogy egyeztetés, összefogás induljon a jövő évi Családok éve programok megvalósítása érdekében. A résztvevők azzal kapcsolatban is értekeztek, hogyan tudnának hozzájárulni a „Családbarát Munkahely, illetve a „Családbarát Város”cím elnyeréséhez.
 
Bővebben »
2017.12.05.
 
Városvezetők, várostervezők, a különböző városi intézmények, szolgáltatók munkatársai, kutatók és városmarketingesek gyűltek össze ma (kedden) a Városháza dísztermében, hogy "okos" technológiák, megoldások fejlesztésével, alkalmazásával és mindezek marketingjével ismerkedjenek meg, szakemberek előadásain keresztül.
 
Bővebben »
2017.12.05.
 
Nagy meglepetésben volt részük kedden reggel a Csongrádi Utcai Óvoda gyerekeinek. Nem csak a Mikulás jött el hozzájuk, de a polgármester az alpolgármester és a rádió ügyvezetője is ajándékokkal megrakodva érkezett az intézménybe.
 
Bővebben »
2017.12.05.
 
A Tóth László Általános Iskolában hétfő délután kiállított képeket egytől egyig neves kecskeméti művészek készítették. A kiállítás fő célja a jótékonykodás volt, a befolyt összegből az iskola könyvtárállományát bővítik majd a hátrányos helyzetű tanulók olvasási kultúrájának fejlesztése céljából.
 
Bővebben »
2017.12.04.
 
A 11. EVK Tanácsadó Testülete - Baraki Kati és Baracsi Klára koordinálásával - ötödik alkalommal szervezte meg Műkertvárosban a Szent Ferenc Templom előtt az adventi gyertyagyújtást.
 
Bővebben »
2017.12.03.
 
Az első adventi gyertyagyújtással kezdetét vette Kecskeméten a karácsonyra való készülődés az Úr eljövetelére történő várakozás.
 
Bővebben »
2017.12.03.
 
Hat személyt tüntettek ki a ,,Keresztény Közéletért” Emlékéremmel péntek délután a Görögkatolikus Közösségi Házban. A dr. Varga László kereszténydemokrata politikus és drámaíróról elnevezett és őt ábrázoló díjat olyan kiválóságok vehetik át, akik a keresztény közéletiség jegyében tevékenykednek.
 
Bővebben »
2017.12.02.
 
Már szinte hagyománynak tekinthető, hogy az év végéhez közeledve ellátogat a Wojtyla Barátság Központ nagy családjához a polgármester. Így volt ez ma is, amikor finom ebéddel látta vendégül a ház rászorulóit Szemereyné Pataki Klaudia és Lévai Jánosné képviselő Tanácsadó Testülete. A Wojtyla családja nagy szeretettel fogadta a kedves vendégeket, egy-egy adventi koszorúval is meglepték őket hálájuk jeleként.
 
Bővebben »
2017.12.01.
 
A Petőfiváros Énekes utcájában lakó Kőhalmi Erik és neje ajánlotta fel idén Kecskemét város karácsonyfáját. Egy 39 éves, gyönyörű ezüst fenyőről van szó, amit a Bácsvíz Zrt. munkatársai néhány órán belül fel is állítottak a Városháza előtti kertben.
 
Bővebben »
2017.11.30.
 
A vallás, a gyógyítás, a gyógyulás, a kommunikáció és a mindezekben megjelenő "emberszeretet" összefüggéseiről, kérdéseiről rendeztek konferenciát csütörtökön a Kecskeméti Református Újkollégiumban lelkipásztorok, kommunikációs szakemberek, városi képviselők és orvosok részvételével.
 
Bővebben »
2017.11.30.
 
A fejlesztések összehangolása, az együttműködés és az összefogás volt a célja annak a találkozónak, amelynek ma a Vincent Restaurant&Pastry rendezvényház adott otthont. A Kecskeméti Regionális Gazdaságfejlesztési Fórumot már második alkalommal rendezték meg és azon mintegy 100 vállalkozó és intézményvezető vett részt.
 
Bővebben »
2017.11.30.
 
Készül Magyar Posta az év végi csúcsforgalomra: a vállalat egyebek mellett 21 ezer négyzetméterrel bővítette a csomagfeldolgozó telephelyeit országszerte. A posta Kecskeméten is bővítette csomaglogisztikai hálózatát, ezért volt szükség az új, nagyobb telephelyre.
 
Bővebben »
2017.11.29.
 
Megkapták diplomájukat a Magyarországon egyedülálló ipari művezetőképzés első végzős hallgatói Kecskeméten. A hiánypótló program különlegessége, hogy egy eddig nem létező képzési kategóriát teremtett Magyarországon, az oktatási anyagokat a Német-Magyar Iparkamara szakemberei a Mercedes-Benz hazai gyárának igényeire szabva dolgozták ki a németországi tananyagot alapul véve.
 
Bővebben »
2017.11.29.
 
Megnyílt a Magyar Nemzeti Múzeum országjáró gömbsátra péntek délután a Vasútkertben. Az egyedülálló, az első világháborút bemutató, interaktív tárlat kiemelt célja az I. világháború bemutatása a fiataloknak.
 
Bővebben »
2017.11.24.
 
Munkaerőhiány, ipar 4.0 program, klaszterek. Ezen témákról szólt a november 24-i konferenciabeszélgetés a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. A szervezők, az Aipa Smart Klaszter és a Hírös Beszállítói Klaszter a kis és középvállalkozásoknak igyekeztek hasznos információkat átadni.
 
Bővebben »
2017.11.24.
 
Gáspár András, kecskeméti születési honvédtábornok születésének évfordulójára emlékeztek november 23-án, csütörtökön, a róla elnevezett szakgimnázium és szakközépiskolában. A tiszteletadás egy része a Fecske utcai szülőházánál lévő emléktábla előtt zajlott.
 
Bővebben »
2017.11.23.
 


Régebbiek »
 
 
 
PROGRAMOK