Ugrás a tartalomra
Keresés

Hozzájárulok hogy az adataimat hírlevél küldés céljából felhasználják. Elfogadom az adatkezelés tájékoztatót!

Jótékonysági bál 2023. január 20.


„Farsang van, farsang van, járjuk a táncot gyorsabban! Mosolyogjunk, kacagjunk, kacagtatók maradjunk! Néha úgy is rossz a világ: víg kedvünkből nyíljon virág! Most mindenki nevessen; mosolyogva szeressen!”

Ennek a csacska versikének a hangulatával indult a nyugdíjasszövetség hagyományteremtés szándékával megrendezett jótékonysági bálja január 20-án. A szövetséghez tartozó 37 klub, egyesület vezetői a decemberi évzáró klubvezetői értekezleten egyetértésben döntöttek a bál megrendezéséről. A bál zárt körű rendezvény volt: a vendégek a tagság köréből kerültek ki. A desszertet és az ital egy részét a bálozók hozták. A belépőjegy ára hozzájárulás volt a vacsorához, a tehetséges unokákból, nagyszülőkből álló műsorhoz, az egyszemélyes zeneszolgáltatáshoz. A körülmények 170 fő részére kínáltak szórakozási lehetőséget. Megkeresésünkre gazdasági szervezetek, egyesületek, oktatási és kulturális intézmények, magánszemélyek, a szövetség klubjai tombolafelajánlással támogatták a rendezvényt. A bevétel a szövetség és tagszervezeteinek munkáját fogja segíteni.  A vidám, oldott hangulatú esemény a nyugdíjasklubok közötti kapcsolat erősödésében is fontos állomás volt.
Elnökségük köszöni a bál fölött védnökséget vállaló közszereplők bizalmát, a rendezvényt támogató további közszereplőknek, gazdasági szervezeteknek, egyesületeknek, kulturális és oktatási intézményeknek, magánszemélyeknek, a szövetség tagszervezeteinek és tagságának a tombolafelajánlásokat, a szervezéshez nyújtott segítséget. Hálásak vagyunk a rendezvénynek helyet adó Petőfi Sándor Katolikus Általános iskolának, továbbá a Bakos és Társa Bt. munkatársainak a támogató segítségért, a szövetség elnökségi tagjainak az odaadó, fáradságot nem ismerő szervező munkáért.

https://hiros.hu/eloszor-tartott-balt-kecskemeten-a.../

Kecskeméti Televízió Híróra
 

2023. január 24.