Ugrás a tartalomra
Keresés

Hozzájárulok hogy az adataimat hírlevél küldés céljából felhasználják. Elfogadom az adatkezelés tájékoztatót!

Hulladékszállítás, hulladékudvarok

A hulladék elszállítását a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (DTkH) végzi a megyeszékhelyen. A közszolgáltatás igénybevételéről, az ügyfélszolgálatok elérhetőségéről, az ügyintézés menetéről és a díjakról is talál tájékoztatást a közszolgáltató oldalán.

A kommunális (háztartási) vegyes hulladék elszállítása utcánként más-más napokon zajlik hétfőtől péntekig. A DTkH munkatársai a hétköznapokra eső ünnepnapokon is elszállítják a kommunális hulladákot. Az alábbiakban ürítési naponként, betűrendben találja meg az utcák felsorolását.

A kecskeméti hulladékudvarok nyitvatartásáról, a hulladékudvarokban leadható különféle hulladék típusokról, a mennyiségi korlátokról és a leadáshoz szükséges iratokról itt tájékozódhat részletesen.

A hulladéklerakókban térítés ellenében helyezhető el kommunális hulladék, illetve építési-bontási hulladék. Erről a részleteket itt találja.

Kecskeméten jelenleg a háztartások számára szelektív hulladékgyűjtésre is lehetőség van. Zöldhulladék és csomagolási hulladék gyűjtés is zajlik, házhoz menő rendszerben. A hulladék gyűjtésének rendjéről itt olvashat részleteket.

A 2024-es szállítási rend városrészek szerint itt található.

Az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a zsákok értékesítésének helyszíneit itt találja meg. Ha Öntől a kijelölt szállítási napon nem szállították el a hulladékot, azt is itt jelezheti.

A lomtalanítás kecskeméti rendje: ingatlanonként évente kétszer, előre egyeztetett időpontban házhoz menő lomtalanításra van lehetőség. Az időpontot a 76/501-926 (2. menüpont) telefonszámon egyeztetheti. Erről részleteket itt olvashat.


 

2023. augusztus 8.