Ugrás a tartalomra

TÁJÉKOZTATÓ

A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004. (X. 20.) Kormányrendelet (továbbiakban: Korm. rend.) értelmében a rendeletben meghatározott éves forgalomnagyságot meghaladó közlekedési létesítményekre stratégiai zajtérképet és zajcsökkentési intézkedési tervet kell készíteni és rendszeres időközönként felülvizsgálni. A Korm. rend. 1. § (3) bekezdés b) pontja és a (3a) bekezdés b) pontja alapján a feladat ellátását a közlekedésért felelős miniszter által kijelölt KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. (továbbiakban: KTI) végzi.

A KTI elkészítette Kecskemét nagyforgalmú közutakra és a nagyforgalmú vasutakra vonatkozó intézkedési tervjavaslatokat, amelyről önkormányzatunk a www.kecskemet.hu oldalon történő közzétételével tájékoztatja a tisztelt lakosságot.

Az intézkedési tervjavaslatokra vonatkozó észrevételeket, javaslatokat a kornyezetvedelem@kecskemet.hu e-mail címre küldjék meg 2020. január 20. napjáig.

A KTI által 2018-ban készített stratégiai zajtérképeket a http://ugyelza.kti.hu/map/ internetes elérhetőségen tekinthetik meg.

Kecskemét, 2019. december 19.

dr. Szeberényi Gyula Tamás
alpolgármester

2020. január 10.

Kecskeméti fejlesztések

Kecskeméti fejlesztések

GYERTEK KECSKEMÉTRE!

Kecskemét legfrissebb turisztikai kisfilmje