Ugrás a tartalomra

Városi Támogatási Program 2017.

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

Az egyre erősödő civil szféra napjainkra a társadalom minden területét átfogja, és fontos tartópillére demokráciánknak, az egyes közösségek érdekérvényesítésének. A nonprofit szerveződések és az önkormányzat együttműködése, együttgondolkodása jelentős erőforrásokat mozgósíthat közös céljaink megvalósítása érdekében. A civil társadalom a maga eszközeivel azon munkálkodik, hogy élhetőbb, színesebb, boldogabb legyen városunk, a különböző szerveződések számos területen kiegészítik, erősítik az önkormányzat feladatait.

Mindezeket szem előtt tartva Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzat önként vállalt feladatai körében jelentős tételt jelent évről-évre különböző támogatások biztosítása. Az önkormányzat finanszírozása nélkül a sport, a kultúra, ifjúságpolitika, idősügy, közbiztonság, oktatás, fogyatékkal élők támogatására létrejött szervezetek céljaikat nem képesek megvalósítani, ezért Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 3/2017. (II.16.) határozatában elfogadta az elmúlt hat évben sikeresen megvalósított Városi Támogatási Programot az alábbi feltételekkel:

A Program éves szinten 100.000 E Ft előirányzatot biztosít a közgyűlés által meghatározott célokra. A támogatások elbírálásánál elsődleges szempontként a civil szervezetek által ellátott feladatok élveznek prioritást.

A pályázatok céljai úgy kerültek meghatározásra, hogy azok segítségével a város egésze gyarapodhasson, sikereket és fejlődéseket eredményezve.

A pályázatok benyújtásának határideje:

A pályázatok egy fordulóban nyújthatóak be az alábbi határidő figyelembevételével:

2017. április 15.

   

A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS, és a KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a következő linkeken érhetők el:

A pályázat elektronikus felületen történő benyújtása esetén:
A pályázat kitöltő alkalmazás a vtp.kecskemet.hu címen érhető el.

Pénzügyi elszámoláshoz szükséges nyomtatvány:
Elszamolasi formanyomtatvany

2017. március 13.