Ugrás a tartalomra
Keresés

Hozzájárulok hogy az adataimat hírlevél küldés céljából felhasználják. Elfogadom az adatkezelés tájékoztatót!

HIRDETMÉNY Kecskemét Megyei Jogú Város településrendezési eszközeinek módosítása, kiemelt ügyek

HIRDETMÉNY

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 70/2021. (X.21.) határozatával úgy döntött, hogy kiemelt fejlesztési területté nyilvánítja és kezdeményezi a településrendezési eszközök módosítását

- a Dobó körút mentén tervezett parkolóház fejlesztése érdekében a kecskeméti 14, 17/55 és 17/56 hrsz.-ú telkekre vonatkozóan,

- fotovoltaikus kiserőmű létesítése érdekében a kecskeméti 0484/71 hrsz.-ú telekre vonatkozóan.

A módosításokat ismertető dokumentáció a

http://kecskemet.hu/uploads/kiemelt2021dec.zip

tárhelyen érhető el.

A széles körű társadalmi bevonás és a nyilvánosság biztosítása érdekében – tájékoztatom a lakosságot és az érintett partnereket, hogy az önkormányzat a módosítások elkészült tervezetét közzéteszi és véleményezési lehetőségét biztosítja.

Az elkészült tervezethez írásos észrevételeket és javaslatokat benyújtani postai úton a Polgármesteri Hivatalhoz (6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.) címezve vagy elektronikus úton a varostervezes@kecskemet.hu e-mail címre a közzétételtől számított 15 napon belül lehet.

Az elkészült tervezet, mint munkaközi tájékoztató lakossági fórumon történő ismertetését és közterületi hirdetőfelületen történő kihelyezését a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII.2.) Korm. rendelet 2. § (1) bekezdés b) és c) pontjainak megfelelően elektronikus úton, a fent említett tárhelyen való közzététellel, illetve a véleményezési határidőn belül a fenti e-mail címen kérdésfeltevési lehetőség biztosításával folytatja le az önkormányzat.  

 

Kecskemét, 2021. december 22.

 

Tisztelettel:

Szemereyné Pataki Klaudia
polgármester

2022. január 10.